calm.like.a.bomb

Scriu despre muzică

Proof once again


Posted at — Apr 14, 2012

Nu prea aveam chef sa scriu nimic despre micul concert din Underworld dinaintea pastelui, dar mi-a dat link Ingy cu o filmare de acolo si m-am hotarat sa zic cateva cuvinte.

In deschidere au fost doua trupe de care n-am auzit - si pe care nu le-am auzit - Raizing Hell si Dark Fusion. Nici una din ele n-avea bassist, iar cea de-a doua n-avea nici tobar, totul era facut pe computer. Asa ca, cu parere de rau pentru cele doua trupere din deschidere, am stat afara la o bere cu baietii din Proof.

Apoi, pe la 22:30 am mers jos sa ne distram. Si distractie a fost, de la un capat la altul: imbranceli, alergaturi, cazaturi si… Cel mai tare a fost ca i-am luat pe toti din trupa pe sus si le-am facut putin crowd surfing, desi eram doar 10 oameni in fata. Da, pana si pe tobar l-am luat pe sus, ca ramasesera restul din trupa surprinsi ca nu se mai auzeau tobele. Ha! Apoi era sa ne rupem spatele cu Fane, chitaristul, dar totul a fost bine pana la urma. Am avut chiar si bis cu doua piese. Ce sa mai zic, a fost beton!